Je eigen werkplek

Ben je op zoek naar een fijne werkplek? In De Klompenfabriek in Utrecht zijn vaste werkplekken te huur voor zzp'ers, creatieve geesten en kleine bedrijven. De Klompenfabriek ligt op een prachtige locatie in het centrum van Utrecht (7 minuten lopen vanaf het station). In een oud fabriekje aan een verscholen pleintje, midden in de stad en toch rustig. Regelmatig zijn er borrels en we lunchen (als je zin hebt) samen.

WAAR VOOR JE GELD

Voor 195 euro per maand beschik je over zo’n werkplek. Met alle ruimte om in een rustige sfeer te kunnen werken. Je krijgt je eigen sleutel, zodat je kunt komen en gaan wanneer je wilt. En deze huurprijs is bovendien inclusief elektra, (draadloos) internet, gebruik van de keukens, (dak-) terras, vergaderruimte, de schoonmaak en - afhankelijk van het seizoen - verse munt. Waar voor je geld dus!

CHECK JE PLEK

De werkplekken zijn verdeeld over drie verdiepingen. Beneden bevindt zich naast een (goed geïsoleerde) geluidsstudio en twee bedrijfsruimtes een open, sfeervolle en lichte ruimte van 180 m2. Hier bieden drie grote werktafels plaats aan vier personen elk. Dat geldt ook voor de eerste verdieping, waar drie + vier grote tafels staan, elk met plaats voor vier personen. In een aparte ruimte bevinden zich hier nog drie werkplekken en op de zolderverdieping is tenslotte plek voor twee. Verder beschikt De Klompenfabriek over twee vergaderruimtes, twee keukens, een lunchruimte, een dakterras en een terras beneden. 

KOM VRIJBLIJVEND KIJKEN

Er zijn regelmatig werkplekken vrij, dus neem gerust contact op voor meer informatie of een rondleiding! En als je wilt, kun je zelfs een dagje komen ‘proefzitten’: neem jij je laptop en je lunch mee, dan zorgen wij voor de koffie en een kostenloze en vrijblijvende kennismaking.