Inspirerende verhalen over bedrijvigheid in Pijlsweerd-Oudenoord

Utrechtse Zaken is het online en offline magazine over bedrijvigheid in de Utrechtse buurt Pijlsweerd-Oudenoord. Met inspirerende verhalen, actuele ontwikkelingen, bevlogen portretten en interessante weetjes op het gebied van ondernemerschap in dit veelzijdige en bedrijvige stukje Utrecht boven de singels.

Nieuwste magazine verschenen
De derde editie van het gedrukte magazine Utrechtse Zaken verscheen in maart 2019 en geeft opnieuw een verrassend veelzijdig beeld  van bedrijvigheid in Pijlsweerd-Oudenoord. Ook met deze editie laten we de regio Utrecht weer kennismaken met bevlogen ondernemers, bijzondere verhalen en interessante initiatieven in deze buurt. Het magazine brengt niet alleen ondernemers dichter bij elkaar, het is ook een hoogwaardig promotiemiddel om weg te geven aan de eigen relaties.

Utrechtse Zaken nu ook online
Vanaf nu vind je ons ook online. Met onze digitale editie van ons magazine kunnen we nóg meer mensen bereiken en zijn we in staat om sneller in te spelen op actuele ontwikkelingen en nieuwe bedrijvigheid in de buurt. En uiteraard vind je ons daarnaast ook op Facebook en Twitter.

Bedrijvige buurt borrel
Elk nieuw exemplaar van ons gedrukte magazine én de aftrap van de online editie presenteren we met een inspirerende en gezellige ‘bedrijvige buurt borrel’, steeds op een bijzondere locatie binnen Pijlsweerd/Oudenoord. Een mooie gelegenheid voor ondernemers en initiatiefnemers om elkaar te ontmoeten en om zo nieuwe contacten te kunnen leggen.

Over de makers
Utrechtse Zaken wordt gemaakt door talenten uit onze eigen buurt. Vanuit creatief bedrijvencomplex De Klompenfabriek aan de Weerdsingel WZ werken onder meer bladenmakers, journalisten, copywriters en fotografen samen aan het gedrukte magazine en aan de online editie van Utrechtse Zaken.


Gratis verspreid
De gedrukte editie van Utrechtse Zaken wordt verspreid over alle ondernemers* binnen het verspreidingsgebied. Ondernemers met een winkel of publieke functie ontvangen meerdere uitdeelexemplaren om gratis mee te geven. Daarnaast wordt het blad verspreid via o.a. wachtkamers, sportscholen, horeca, vergader-,  werk- en ontmoetingsruimten in de regio Utrecht.
*Op basis van de gegevens van het Ondernemersfonds Utrecht.

Contact
Heb je nieuws voor onze online editie, een goed verhaal voor ons gedrukte magazine of beschik je over een interessante locatie waar we het magazine kunnen neerleggen? Neem dan contact op met de redactie via redactie@utrechtsezaken.nl

Utrechtse Zaken
Weerdsingel WZ 33a
3513 BC Utrecht
www.utrechtsezaken.nl

Utrechtse Zaken is tot stand gekomen met financiële ondersteuning van het Ondernemersfonds Utrecht.


Aan dit project werkten mee: Selke Altena, Mirjam Bedaf, Claudie Bolster, Elke Bon, Nadine van den Berg, Peter Bronsgeest, Geertje Dekkers, Carolien Dircken, Jente van Haeften, Gerrit-Jan Heerschop, Tim de Hullu, Marijke Orthel, Eddy Steenvoorden, Marjon Servaas, Amanda Verdonk, Luuc Visch, Lotte de Wit en Nick de Kruijk